Velkommen til Sherodecotation!
Whatsapp: +86 13826140136 / Whatsapp: +86 18520778521
6495bc77-cab0-41e3-8a40-9da178aa459b

Fra design til fremstilling
One-stop service

d9a2b470-6a74-4cf5-aa55-db2345fd58c3

Team aktiviteter

wps_doc_0

Teambuilding-aktiviteter vedtages ofte af virksomheder.Teambuilding kan styrke venskabet mellem kolleger, indsnævre afstanden mellem alle, forbedre teamsamhørigheden, forbedre samarbejdseffektiviteten, stimulere teamentusiasme og forbedre teamworkeffektiviteten.

Derfor har vi iværksat en teambuilding aktivitet denne gang, hver gruppe har månedlige midler til teamaktiviteter Fordi folk der sidder på kontoret i længere tid ofte har problemer med halshvirvelsøjlen, valgte vi at gå i spa, hvor vi kan vælge massage programmer, der hjælper os med at slappe bedre af.Der er også 24-timers buffeter til rådighed, herunder nogle underholdningsartikler.I denne periode havde alle en hyggelig dag og nat.

wps_doc_1
wps_doc_2

Efter at have dampet saunaen gik vi til middag og startede vores eget massageprogram.Nogle vælger cupping, mens andre vælger lokal massage, og alle slapper midlertidigt af. Efter massagen spillede fire personer mahjong i mahjong-rummet, og de fire var klar til at få en sen aftensnack.Samlet set gik vi ikke glip af et måltid.

Efter at have tilbragt en dag og en nat har forholdet mellem medlemmerne gjort store fremskridt.Alle ser ud til at forstå hinanden bedre, åbne deres hjerter og snakke og grine med hinanden.En afslappet og glad weekend blev brugt lykkeligt.

wps_doc_3
wps_doc_4

Maden er lækker, og der er også frugtdrikke til rådighed, som er meget tilfredsstillende.Alle delte deres mad og chattede med hinanden, hvilket var meget underholdende

Glade tider går altid hurtigt, og vi glæder os alle til næste holdaktivitet.Som man siger, skal arbejde og hvile kombineres, og når du arbejder hårdt, så glem ikke at lade din sjæl hvile et stykke tid.

Der er ingen konflikt mellem at leve godt og at arbejde godt.Denne teamaktivitet lindrede ikke kun vores fysiske træthed, men bragte også vores kolleger tættere på hinanden, hvilket gjorde os til et mere samlet team.Et hold med en retning fortsætter med at skinne på deres positioner.


Indlægstid: 17-jun-2023