Velkommen til Sherodecotation!
Whatsapp: +86 13826140136 / Whatsapp: +86 18520778521
6495bc77-cab0-41e3-8a40-9da178aa459b

Fra design til fremstilling
One-stop service

d9a2b470-6a74-4cf5-aa55-db2345fd58c3

Team aktiviteter

Vi ved alle, at teamaktiviteter er teamaktiviteter, der styrker teamsamhørigheden.For at etablere et fremragende team er det nødvendigt først at have et harmonisk og harmonisk teammedlem, og derefter have et fælles mål om at opnå gennembrud i arbejdet.

Så for at fremme relationer mellem teammedlemmer har hver gruppe månedlig finansiering til teamaktiviteter.Baseret på medlemmernes meninger gik vi for at spille script killing under denne teambuilding-aktivitet.

wps_doc_3

Vi spillede med spænding og nysgerrighed og valgte et tema om mikrogyser.Vi snakkede og grinede, spiste, mens vi ledte efter spor, og arbejdede sammen for at udlede, hvem den endelige skyldige var. Under spillet blev et af vores medlemmer bange til tårer af plottet.Det skyldtes, at de blev taget ind i et lille mørkt rum af værten og var bange for at græde i et mørkt og skræmmende miljø.Men efter at de kom ud, vendte de tilbage til deres oprindelige lykkelige tilstand.Samlet set var det meget behageligt og afslappet.

wps_doc_0

Selvom det kun var en kort halv dag, blev relationerne mellem medlemmerne yderligere integreret.Hver person brugte deres egen hjerne til at løse gåder, samarbejdede aktivt og assisterede af holdet. Løs det sidste puslespil sammen.

wps_doc_1

Om aftenen tog vi til en berømt grillet fiskerestaurant til middag sammen.Alle er som en sulten ulv, der konkurrerer om mad, hvilket er meget interessant.Maden skal virkelig spises sammen for at være lækker.

wps_doc_2

Glade tider går altid hurtigt, og jeg glæder mig til næste holdaktivitet.Som man siger, arbejd hårdt spil hårdt, husk at slappe af både fysisk og mentalt efter arbejde.

Lighederne mellem arbejde, liv og spil handler om at opsummere oplevelser og hjælpe med vækst.Denne teamaktivitet gav os ikke kun stor gavn, men bragte også vores kolleger tættere sammen, hvilket gjorde os til et bedre team.Ét hold, én retning, fælles mål og fremad sammen.


Indlægstid: 23-apr-2023